12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Родни музиканти се включват в двуседмична музикална академия в Париж

отпечатай новината

03.02.2015 14:16 | Видян 1543 пъти

Родни музиканти се включват в двуседмична музикална академия в Париж

Демо сесия и парти в едно ще представи считания за Куинси Джоунс на новото поколение музикант от японско-новозеландски произход - Марк де Клайв-Лов заедно с българската певица Рут Колева пред български музиканти на 5-ти февруари в клуб Терминал 1. Артистът, който е едновременно пианист, композитор, DJ, бийтмейкър, продуцент, изпълнител на живо и създател на милиони страхотни мелодии, пристига в България, за да се срещне с музиканти от България и да предаде част от своите знания и да пресъздаде от първа ръка усещането да си част от международната музикална академия на Red Bull, която дава шанс на съвременни музикални артисти среда за развитие.

Академията, стартирала още през 1998 г. избира всяка година различно място за своите сесии. Само 60 души от цял свят могат да участват в годишната академия за две седмици на звукозаписни сесии, лекции и срещи с музикални идоли, колаборации и участия в най-добрите градски клубове и музикални зали. Тази  година академията ще се проведе в Париж през есента, и всеки, който желае да участва може да подаде своята кандидатура до 4-ти март.

Срещата и уъркшоп с Марк де Клайв-Лов в София ще се състои на 5-ти февруари от 18 ч. в клуб Терминал 1. По-късно същата вечер и на същото място, той, заедно с Рут Колева, чието парче той е ремиксирал, ще направят парти - концерт с вход свободен. Начален час 22 ч. Всеки, който има желание да се развива в унисон със съвременната музикална сцена може да се регистрира за срещата-сесия с Марк е Клайв-Лов на 5-ти февруари на http://bit.ly/1BaGVx7.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !