Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Пиар: Китайец, върни си ми парите, които ми завлякохте с жена ти

отпечатай новината

05.02.2015 15:21 | Видян 5315 пъти | Гласували 2

Пиар: Китайец, върни си ми парите, които ми завлякохте с жена ти

Медо, ти се оказа една от десетките жертви на Китаеца и съпругата му Виолета, разкажи ни как започна вашата история?
Запознахме се преди 4 години с Николай и с Виолета. Той ме покани да бъда PR на неговата музикална компания „Real Enterprises”, която към днешна дата не съществува. Той самият ми е казвал, че трудно допуска хора до него и ми сподели, че съм спечелил по някакъв начин доверието му и иска да работим заедно. Каза ми още, че съм се различавал от другите... повярвах му, защото наистина се държеше изключително добронамерено и с най-добри чувства към мен.

Какво точно ти предложи?
Идеята беше да пиша за неговите изпълнители – млади момчета и момичета, на които той обещаваше музикална кариера. Трябваше да пускам текстове в медиите за тях – когато имат нови песни, нови клипове, с уговорката той да ми дава някакви пари. В крайна сметка обаче, аз не получих и лев. Така всъщност компанията вече не съществува, изпълнителите отидоха в други фирми. Знам, че преди мен също е имало хора, които са се грижили за пиара на неговите изпълнители.

Само професионални ли бяха отношенията ви или имаше и нещо по-лично?
Лично? Да, бяхме много близки приятели.

Как ти се отблагодари той за тази твоя признателност?
Отблагодари ми се като ми остана длъжник с 1000 лева. Покани ме на негов рожден ден, който отпразнувахме в тесен кръг в София. Тогава Виолета се появи по време на тържеството в недобро настроение. Той я попита защо е плакала, а тя сподели, че никога не му е правила подаръци, каквито той на нея е правил. Тогава ми подсказа на мен, без той д аразбере, че иска да му направи хубав подарък – скъп модерен телефон. Когато я попитах защо не го направи, тя ми обясни, че имат някакъв проблем с банките и тогава аз, като приятел й предложих да изтегля заем и да го изненада. На следващия ден ми се обади и ми каза: Ти наистина искаш ли да го направим това, да му купя този телефон, без той да знае? Обеща ми и всеки месец да ми дава вноската. Аз й каза ОК, така отидохме в един от столичните молове, откъдето трябваше да купим апарата. Чакахме около час, за да бъда одобрен, тичах от една банка в друга... изобщо много тромави процедури, много изнервящо. Виолета беше с малкия тогава, Китаеца й звънеше, а тя му обясни, че са на разходка, за да не разбере, че му готви изненада. ОК, купихме този телефон, а вечерта той ми се обади в 20. 00 часа, за да ми се похвали, че вече има нов телефон, има Viber, аз съм първият, човек, на който той е казал.

Какво се случи след това?
Какво? Когато се стигна до първата вноска, края на 2013 година става всичко това. Звъннах на Виолета, тя с 300 мъки успя да я покрие...

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !