Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Коцето в любовен триъгълник

отпечатай новината

13.02.2015 10:34 | Видян 2253 пъти

Коцето в любовен триъгълник

Танцьорка в столична чалготека е тайнствената любовница на Константин. До вчера фолкидолът упорито отричаше да кръшка на съпругата си Надя, но провокативни снимки в социалната мрежа доказват, че не й е особено верен. Коцето не се свени да прегръща и целува русокоса дама в селфи кадри.

Момичето от снимките е Десани Спасова и явно върти романс с певеца, защото се е провъзгласила за Мис Черна роза – титла, вдъхновена от песента, с която бившият лекоатлет проби в музикалните чартове преди години. С този прякор тя се подвизава във Facebook, а сред личните ѝ снимки почти не присъстват други освен тези с бившия на Райна, споделя "Монитор". На пръв поглед госпожицата изглежда като вманиачена по идола си фенка, но пикантните кадри говорят за по-висок градус на симпатиите между тях.

На някои от фотографиите Константин я прегръща, на други тя го целува, а на трети уж неволно той опипва гърдите ѝ. „Да те обичам мога само до безумие!” пък гласи един от последните постове на Спасова. Запознати издават, че девойката го следва почти на всички негови участия, а след това си тръгвали заедно.

38-годишният изпълнител се слави от дълги години като плейбой, а слуховете донасят, че през леглото му са минали не една и две мадами. Той естествено отрича забежките си и твърди, че има много силно собственическо чувство и не може да преглътне изневяра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !