Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Непочистени от дървесна и храстова...

Непочистени от дървесна и храстова растителност язовири...

Преслава с кола за 150 бона, стиска се за 900 лв

отпечатай новината

16.02.2015 13:13 | Видян 2544 пъти

Преслава с кола за 150 бона, стиска се за 900 лв

Вече повече от 3 месеца певицата натиска педала на последен модел „Мерцедес” S класа, който според осведомени струва между 130-150 хиляди лева. Звездата се появи за сефте зад волана му на концерта за рождения ден на телевизия „Планета” в НДК на 1 декември. А транзитните номера издадоха, че колата е чисто новичка, току що внесена у нас от Германия, пише „Уикенд“.

Два месеца по-късно лимузината продължава да „лети” из столичните булеварди със същия транзитен номер, видяха папараците на „Уикенд”, а това означава само едно – изпълнителката все още не го е заявила пред данъчната служба в общината, в която е регистрирана по лична карта, за да спести няколкостотин лева данък. Или по-точно почти 900, колкото е налогът на „Мерцедес”, 250 коня, за община Добрич, където се предполага, че е адресната регистрация на певицата.

По принцип транзитните номера се издават най-често за период от 1 месец, през които собственикът би следвало да регистрира автомобила си в КАТ и общината. Мнозина, сред които очевидно и Преслава, обаче хитруват и в това няма нищо учудващо, предвид факта, че съвсем до скоро певицата движеше с тарикат като Георги Станоев-Малката Бирма, докарал у нас не една и две скъпоструващи лимузини.

Трикът за надлъгване на бирниците се състои в това в края на изтичането на транзитния номер колата да напусне границите на България, след което отново влизайки у нас, едномесечният срок се подновява. „Достатъчно е на всеки 30 дни Преслава да отиде на кафенце оттатък Кулата”, разясняват схемата врели и кипели автотърговци.

Този номер звездата очевидно ползва с успех, а спестените данъчни такси инвестира в храна и добри приятели. Като например дружката й Азис, с който си станаха особено близки в последно време. В края на миналата седмица Преслава заведе фолк краля на обяд в ресторант на столичната улица „Оборище”. До там двете звезди стигнаха с транзитния „Мерцедес”, в който малко преди това Василка се прехвърли от своята лимузина от същата марка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !