Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

MasterChef тръгва в ефир

отпечатай новината

26.02.2015 09:00 | Видян 2546 пъти

MasterChef тръгва в ефир

Култовото кулинарно шоу MasterChef щe стартира на 3 март от 20.00 часа, а следващите епизоди ще се излъчват всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.30 часа. Броени дни преди старта на риалитито „гладиаторите” в кухнята Андре Токев, Петър Михалчев и Виктор Ангелов посрещнаха първите си гости в студиото на MasterChef със символичните престилки.

Тримата топ готвачи от журито на формата направиха демонстрация на приготвянето на изискани блюда и разясниха предизвикателствата, които зрителите ще видят единствено в ефира на бТВ. MasterChef е най-успешният кулинарен формат в света, който в същото време се отличава от останалите, вече познати на пазара продукции.

Той е единственото кулинарно шоу само за любители готвачи, които търсят шанс за нов пробив, нова кариера. Изпълнителен продуцент на предаването е германската компания Constantin Entertainment. В битката за голямата награда от 100 000 лева 80 любители готвачи ще влязат в тежка битка, а от тях ще останат 16, които ще трябва да докажат своя талант, характер, техника и въображение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !