Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

ДесиСлава пържи дупето

отпечатай новината

04.03.2015 10:28 | Видян 7189 пъти

ДесиСлава пържи дупето

Фолкдивата ДесиСлава полудя по садо-мазо изпълненията. Певицата пощуряла по нестандартните изпълнения заради филма "50 нюанса сиво", научи "България Днес". Самата фурия се похвалила в социалните мрежи, че е гледала блокбъстъра по едноименната книга, която стана хит по целия свят. "Дали не си личи, че съм гледала "50 нюанса сиво", попита реторично ДесиСлава. "Голямо геройство", отвърна й фенка, отвратена от истерията покрай лентата. "Просто споделям", отвърна й певицата. Тя разкри, че харесала видяното 50 на 50, но все пак получила важни идеи.

От няколко дни тя пуска парчета от саундтрака на хитовата лента. Освен по музиката изпълнителката се вдъхновила и по нестандартния секс, заложен във филма. Тя искала да пробва дали е вярно, че ако я попляскват, ще изпита по-голяма наслада. Затова предложила на гаджето си - ММА боецът Светлозар Савов, да разчупят позите и да си вземат играчки като на главния герой - богаташа Крисчън Грей. За да попълнят липсите, те щели да се обзаведат с камшици, белезници и други пособия от тайната стая на милионера.

Деси мислила и върху психологическите и философските проблеми, поставени във филма, като най-вече този за доминацията на мъжа и подчинената роля на жената. Певицата включила темата и в първото си парче, което представи, откакто се върна в "Пайнер".

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !