12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

РИЗОРТЪТ ЗЕЛЕНЧУК ROCCO FORTE E ХИТЪТ НА ИТАЛИЯ

отпечатай новината

17.03.2015 14:57 | Видян 2807 пъти | Гласували 1

РИЗОРТЪТ ЗЕЛЕНЧУК ROCCO FORTE E ХИТЪТ НА ИТАЛИЯ

Едва ли много хотелиери, особено от верига като ултра ВИП бранда Rocco Forte, биха сметнали Зеленчук за подходящо име за ризорт с категория 5+ звезди. Ала новият Verdura Golf&Spa носи точно това название в превод от италиански.

2-километров е приказният частен плаж на ризорта. От него навътре към вътрешността на Сицилия се простират 230 хектара с маслини, червени портокали, други плодове, а също и зеленчуци, цветя и гладка, свежо зелена трева, окосена и изглеждаща така, сякаш е в Ирландия или Шотландия.

Истински малък рай, открит от сър Роко Форте на няколко километра от Шака, недалеч от Палермо. Британската инвестиция постави цял нов тренд в италианската, пък и не само италианската хотелска индустрия.
„Дълго време търсех място, където да направя гранд голф ризорт в Италия. Направих многобройни проучвания и никъде не намерих толкова невероятни условия, колкото са тези тук. Между планините и морето, сред маслините и портокалите, но не на последно място – климатът, който позволява да се играе голф цяла година при отлични условия – нещо, което не може да се намери другаде в Европа”, разказва собственикът сър Роко Форте.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !