Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Люба Ризова отива при "Господарите"

отпечатай новината

30.03.2015 13:50 | Видян 1212 пъти

Люба Ризова отива при

От днес към екипа на "Господари на ефира" се присъединява едно от емблематичните имена на българската телевизия - Люба Ризова. Тя ще консултира екипа на шоуто за разследванията, които превърнаха "Господарите" в институция.  

„В началото на годината от Джуди Халваджиян получих предложение, на което не можех да откажа - да се присъединя към екипа на предаването им "Господари на ефира". Винаги съм  харесвала това предаване, но още повече го харесах, като се запознах с екипа. Млади и ентусиазирани хора, които са отдадени на каузата да разрешават проблеми, да възстановят справедливост, да покажат със средствата на иронията и хумора абсурдното и гротескното в живота ни. Ще се радвам, със знанията и опита си да допринеса "Господарите" да продължават да се утвърждават като институцията, в която вече са се превърнали.“ - сподели за бъдещата си работа  Люба Ризова.

Продуцентът Джуди Халваджиян също изрази удовлетворението си от присъединяването на Г-жа Ризова към екипа:
„За мен е чест да работя с такъв доказан през годините професионалист като Люба Ризова. Смятам, че нейните качества и опит ще допринесат много за утвърждаването и развитието на разследванията и репортажите на „Господари на ефира“.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !