Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Алисия се държи като простачка

отпечатай новината

29.04.2015 13:47 | Видян 4459 пъти

Алисия се държи като простачка

Бунт срещу фолкпевицата Алисия настана през последната седмица в Ара мюзик, научи България Днес. Колежките й са категорични, че тя се държи като простачка, не ги поздравява и твърди, че всички в музикалната компания са й под нивото.

Две от най-популярните имена във фолксредите - Ивена и Джина Стоева, прекратиха музикалните си договори с компанията, обидени на продуцента Виктор Касъмов за непрофесионалното отношение към тях.

Пред България Днес  двете изпълнителки обявиха, че продължават да работят сами занапред, афектирани от годините, през които в Ара мюзик се толерира само едно име - това на Алисия.

Малко след като бившата на Ники Михайлов записа дуетна песен с Тони Стораро, се оказа, че колежката й Джина Стоева от месеци чака да започне осъществяването на нейния дует със същия изпълнител. Това е главната причина Джина да вземе окончателното решение да се оттегли от Ара, а нейната близка приятелка Ивена последва примера й.

"Моето решение да напусна компанията не е от сега, а от няколко месеца, тъй като чакам прекалено дълго време за песен, обещават ми се някакви неща, които не се изпълняват. Толерира се само и единствено Алисия, без да има конкретна причина за това. Не искам да говоря против нея, въпреки че тя неведнъж го е правила, а всеки знае, че дори не желае да ни поздравява, когато ни срещне. Позволявала си е да говори пред мои познати, че останалите изпълнители от "Ара" сме й под нивото, което няма как да не ни обиди" - сподели пред България Днес Ивена, категорична, че вече няма какво да търси в компания, която не й позволява да се развива професионално.

Ивена разкри още, че случаят с дуета на Джина и Стораро е бил като капак на всичко, за което са си затваряли очите певиците през годините.
Самата Джина Стоева сподели пред вестника, че е преживяла тежко предателството от страна на продуцента й.

"Виктор знаеше колко време чакам за този дует, колко съм чакала Стораро да си вдигне телефона, да се срещнем и уточним нещата, и беше редно да отложи поне за малко дуета на Тони с Алисия. Той обаче ми каза, че няма какво да направи" - разказва певицата.

"Винаги са ограничавали нашата работа и проекти за сметка на Алисия, която получава песен на всеки 3 месеца и песните й се въртят на всеки час в ефира на телевизията. Към нея има едно специално отношение, което не знам защо е, но е видимо. Все едно Алисия е класа, а ние останалите не ставаме за нищо" - допълва още Джина.

Стоева е решила да продължи да се развива сама и за момента не смята да се обърне към друга музикална компания, но не го изключва като възможност за в бъдеще.

 

снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !