Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Захари Бахаров брои 150 лева за проститутка

отпечатай новината

17.08.2015 12:20 | Видян 1656 пъти

Захари Бахаров брои 150 лева за проститутка

Захари Бахаров броил на два пъти по 150 лв. за ВИП проститутка. Тлъстата сума той платил на изваяна хубавица от един от най-известните стриптийз барове в столицата, намиращ се в близост до "Пирогов", съобщава България днес.

Пикантната новина съобщават близки до актьора. В заведението красиви момичета заработват не само като увиват пищните си тела около пилоните, но и като се усамотяват с платежоспособни клиенти. Въпросната стриптизьорка била известна в клуба и нощния живот на София с артистичния си псевдоним Ники. Тя превъзхождала останалите си колежки с по-мургавата си кожа, която дължала на ромския си ген. Тъй като била изключително апетитна и надарена, почти не личал циганският й произход. Гологлавият актьор, който е сред най-харесв3аните от женската аудитория, бил принуден да удовлетвори жаждата си за секс само веднъж в рамките на 60 минути.

"Условията в този клуб е да си платиш за еднократен секс за час. Ако искаш втори път - тогава плащащ 150 лв. Ако не искаш, през останалото време от този един час може да си говорите, да вземете душ и т.н.", обясняват запознати. Колежки на мургавата стриптизьорка споделят, че тя не пестяла комплименти за представянето в леглото на Бахаров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !