Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Захари Бахаров възкръсва!

отпечатай новината

29.06.2015 16:31 | Видян 1761 пъти

Захари Бахаров възкръсва!

Захари Бахаров ще възкръсне в следващия сезон на "Игра на тронове", научи ексклузивно и само България Днес. Любимият на хиляди български актьор, прочул се с култовата си роля в българския сериал "Под прикритие", предизвика истински фурор с превъплъщението си в свирепия водач Лобода в хитовата американска продукция.

Въпреки че участието му в "Игра на тронове" бе само няколко минути, в които го убиха, близки до актьора твърдят, че Бахаров се готви за участие и в следващия сезон, където ще възкръсне още по-свиреп и страховит.

Пред България Днес Захари отказа да коментира сериала и бе категоричен, че няма да каже и думичка, тъй като няма право да си отваря устата за бъдещите епизоди. Той дори заяви, че не следи "Игра на тронове" и вече се е отдал на истинска лятна почивка.

"Не искам да знам какво се случва с ролите на колегите в сериала. Вече си почивам" - лаконичен бе той. Истината е съвсем различна, а запознати издават, че Бахаров отново ще е част от "Троновете".

Ролята на Лобода е поредният успех на звездата от "Под прикритие" в световни продукции след участието му в "Пазителите на наследството" на Джордж Клуни.
Феновете на българската звезда ще могат да го видят отново в "Игра на тронове" април месец догодина, когато Захари ще се завърне с целия си блясък и талант за радост на хилядите си почитатели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !