Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Олигофрен търси жена

отпечатай новината

24.09.2015 09:26 | Видян 4027 пъти

 Олигофрен търси жена

Риалитито „Фермер търси жена" потресе зрителите още с първия си епизод. Шоуто започна на 18 септември и още със старта не оправда очакванията на избралите да гледат Нова тв в петък вечерта, сред които и репортер на „Всеки ден".

Марин от Шуменско се оказа най-желаният фермер в държавата. Изискванията му втрещиха всички - той иска жената до него да е стройна, слаба, с малко и стегнато дупе, големи гърди, поддържана, умна, работлива и още доста качества, които никой не можа да запомни.

Самият Марин едвам фъфлеше като олигофрен, а говорът му беше далеч от правилната българска реч и драгият зрител се нуждаеше от субтитри на говора му. „Хубаво е, когато човек има изисквания, те да са основателни, а не един полуидиот да търси топ мацка", коментираха потресени зрителите в социалните мрежи. Те останаха с отворена уста от претенциите на първия фермер за кандидат-булките му.

Зърнопроизводителят от Шуменско Марин е шампион по мотоциклетизъм и е получил най-много писма от обожателки. Сред избраниците му имаше русокоса красавица, носителка на титлата „Мис Русе 2014", която далеч не беше с блестяща визия, управителка на заведение, която също като него се увлича по моторите, стройна пловдивчанка, която с усмивка заяви, че е готова да се „бие" за него, и самоуверена дама, претендираща, че няма конкуренция.

Според мнението на зрителите никое от момичетата не може да се похвали с хубава визия и класа. „Слаби са и всичко свършва дотам. Нито са красиви, нито чаровни, тип селски принцеси са, но и той не е „уау", а единствено претенциите му са високи", коментират кандидат фермерките.
Попитан какво ще прави бъдещата фермерска жена, Марин с нечленоразделна реч отвърна, че тя „ще се занимава с това да е красива, ще ходи на спа, маникюр и глезотии в близкия град".

24-годишният Петър от Генерал Тошево също не може да се похвали с блестяща визия. Младият зърнопроизводител имаше най-сериозно подкрепление при избора на жените, с които да се види лице в лице. Негови активни помощници бяха брат му, който направи първоначалното отсяване на кандидатките, и снаха му, която именно го записва за участие в предаването, защото той бил срамежлив.

Сред останалите фермери има производител на орехи и специалист по международно право от село Голямо Дряново. 29-годишният Славко от Монтана също попада в най-ухажваната фермерска петорка. Чаровният аграр не крие, че е бил предаван в любовта и затова търси искрено и честно момиче. Още в първия епизод именно той доказа, че любовта от пръв поглед е възможна дори по снимка. Точно това се случва, когато видя писмото на 25-годишната Екатерина от Украйна.

„Нещо ми подсказва, че трябва да е тя", казва Слави, когато видя нейната снимка и прочете писмото й.
Най-възрастния фермер е 47-годишният Камен от с. Черни Осъм. Той се занимава с дърводелство и иска да превърне къщата си в арт хотел. Камен заяви, че търси не перфектна, а ефектна жена.

„Къде са ги намерили тези. Това ли е представителната извадка на фермерите у нас? Пред тези типове Джорджано е светлини години напред", добавят зрители на шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !