12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Балдъзата на Таки тъне в лукс!

отпечатай новината

21.10.2015 15:31 | Видян 2628 пъти

Балдъзата на Таки тъне в лукс!

Балдъзата на издирвания от Интерпол Христофорос Аманатидис - Анна Шехтова, живее в пъти по-луксозно от половинката му Боряна Шехтова.

Дамата на Таки била финансово подсигурена, разполагала се в огромно имение, носела най-скъпите маркови дрехи, но нямала свободата да излиза без придружители, да използва мобилен телефон, да запечатва щастливи моменти на сина си с фотоапарат и да се прибира в родния Ямбол при родителите си, когато й се прииска.

Сестра й Анна, зад която стои също финансово стабилен господин, се радва както на лукс, така и с време и свобода.

Шехтова е майка на две дъщери от съпруга си Георги, който е строителен предприемач, преуспял в България и пренесъл бизнеса си в Дубай с помощта на своя баджанак Таки.

Анна прекратила модната си кариера по настояване на своя мъж и сама не поискала да се развива в някаква друга сфера, пише Галерия.

За децата й помагала детегледачка, в домакинската работа също била отменена от помощничка.

Блондинката и Георги обитавали жилище, което е разположено на брега на Персийския залив, в близост до най-известния дубайски небостъргадж Бурж ал Араб.

Анна непрекъснато навивала съпруга си да посещават най-екзотичните къчета по света. Последното им пътешествие било до о-в Таити, където пръснали близо 20 000 за няколко дни романтика и лукс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !