Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Славчо Христов спи с фолк певица от ромски произход

отпечатай новината

03.12.2015 15:47 | Видян 7418 пъти

Славчо Христов спи с фолк певица от ромски произход

Банкерът на Иван Костов - Славчо Христов, е новият спонсор, но не само на сцената, а и в леглото, на изританата от „Пайнер” певица Даяна, гласи най-новата светска клюка.

Скандалният милионер и нявгашен пръв съратник на Командира е залюбил 33-годишната чалга дива от Благоевград, а като награда за отличните й умения по тънката част й е направил продуцентска компания, която има за цел да срути музикалния гигант „Пайнер”.

Възпитаничката на фолклорното училище в Широка лъка коли и беси в откритата съвсем наскоро фирма „Хит Мюзик Продакшън”. Според Търговския регистър компанията с предмет на дейност импресарски и продуцентски услуги официално се ръководи от двама управители - македонския композитор Йорданчо Василковски, известен повече като Оцко, и от Милена Замфирова. Но под формата на съдружие с половината от учредителния капитал в размер на 20 000 лева участва и „Ес Би Ейч Пропърти”, която е собственост на Славчо Боянов Христов показа проверка на „Уикенд” в регистъра. Според пикантната клюка връзката между Даяна и скандалния милионер била от няколко месеца. Срещали се предимно в Женева, където в последните години премиерският другар и бивш шеф на СИБанк си харчи милионите. В Швейцария аверът на Костов притежавал имение не много далеч от Женевското езеро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !