Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Емил Божинов тормози жена си

отпечатай новината

15.12.2015 15:50 | Видян 2035 пъти

Емил Божинов тормози жена си

Прокуратурата в Горна Оряховица е погнала бащата на Валери Божинов заради жалба за физически и психически тормоз от доскорошната му приятелка Анита Илиева.

40-годишната жена, с която родителят на футболиста съжителствал в последните две години, опряла до помощ от въпросната инстанция, след като полицията в Лясковец се оказала безсилна да се справи с него.
Всичко вървяло добре във връзката им, докато Емил не се разболял от рак на гърлото. По време на лечението Анита била плътно до него, а след като опасностите преминали, Божинката се върнал към старите си навици с пиенето. Станал буен, заядлив и сприхав, от което започнала да си пати спътницата му.
Запознати разказват, че Анита е стискала зъби и е поемала десницата на Емил без да каже нищо. Дори на полицията не смеела да се оплаче, пише ШОУ.

Преди 4 месеца обаче събрала кураж и прекратила връзката им. Божинов започнал да притеснява 19-годишния син на бившата си.
Стигнало се до там, че Анита е внесла жалба в прокуратурата в Горна Оряховица, откъдето трябва да се поризнесат всеки момент.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !