Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

„Семейни войни“ с нов колоритен водещ

отпечатай новината

23.12.2015 09:02 | Видян 4123 пъти

„Семейни войни“ с нов колоритен водещ

Обичаната телевизионна игра „Семейни войни“ се подготвя за голямото си завръщане в ефира на Нова телевизия с нова доза забавления, изпитания и нов водещ. Съвсем скоро зрителите ще могат да се насладят на истинско телевизионно шоу и ще станат свидетели на колоритните предположения на участниците, бурните им емоции и спонтанните реакции в очакване да чуят кои са най-популярните отговори на предварително зададени на над 100 човека въпроси.
Цветомир Иванов ще е новият водещ на предаването. Той е усмихнат, забавен и изпълнен с много енергия, с която е готов да зарежда не само участниците, но и зрителите на Нова, всяка делнична вечер.

Телевизионната кариера на Цветомир е свързана именно с Нова телевизия, където той е един от водещите на първия сутрешен блок в частната медия – „Почна се“. Цветомир Иванов участва в различни детски, кулинарни и хумористични предавания. Едно от главните действащи лица е във филмите „Корпус за бързо реагиране“ и „Корави старчета“.
Забавната роля на водещия от екрана е преминала и в обикновения живот, където приятелите му го наричат с прякора „Усмивката“, заради доброто му настроение и желанието му постоянно да забавлява околните.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !