Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Елен: Мога да изклатя цял футболен отбор

отпечатай новината

20.01.2016 17:20 | Видян 1921 пъти

Елен: Мога да изклатя цял футболен отбор

Елен Колева тотално е изтрещяла, заключват близки на актрисата.
Бившата на Александър Найденов-Майонезата избълва поредица от вулгаризми и грозни думи в социалното пространство. Палавата актриса се изкара нимфоманка, клептоманка, мръсница, лесбийка и каква ли още не.
Самопризнанията Колева направи в откровен пост във Фейсбук, пише Галерия.
Ето дословно думите й:

„Ох! Не стига, че съм без доходи, а и съвсем съм изтрещяла! Наскоро една гледачка ми предсказа брак с чужденец и аз подготвям сватбата за през април. Освен това в момента живея с жена, защото съм прикрита лесбийка и харесвам по закръглени девойки. Но истината е, че освен че опънах едно невинно 19-годишно момче с богати родители, имам тайно гадже на име Стефан и още куп любовници. Той е фотограф, който опиянен от хитрата ми и коварна красота ме снима постоянно - където и когато пожелае. Обичам да показвам прелестите си. Където ми падне. На сцената и зад нея. За целта се подлагам на смъртоносни процедури за отслабване с които рискувам живота си. Поради големината на корема си, съм бременна през месец. Без да споменавам имената на бащите. Най често бизнесмени, но се срещат и други. Кубинци, производители на тежки метали, хирурзи и психиатри. Ненаситна съм! И не спирам да изневерявам - когато съм във връзка и когато не съм.Харесва ми да съм мръсница, палавница и всичко, което свършва на „манка“. Нимфоманка, клептоманка..
Имам цял списък с имена на мъже, с които съм имала съмнителни интимни отношения! Футболистите са ми слабост и мога да изклатя цял футболен отбор! Лишена съм от всякакъв талант и интелект, но за сметка на това съм изкусителна прелъстителка, която си пада по интелектуалци. Успявам да намирам солидни спонсори, които да спонсорират бездарните ми театрални проекти! Тъна в мизерия и всекидневно скубя черните си коси, затова че изпуснах милионите! Понякога за удоволствие влизам, за да крада в магазинчетата по 1 левче, както и да завличам „Софийска вода“ с дебели неплатени сметки. Живея в близост до бордеите на София и си имам личен руски Маг!“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !