Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Ирен Онтева забърса богаташ от Монте Карло

отпечатай новината

07.03.2016 16:42 | Видян 2531 пъти

Ирен Онтева забърса богаташ от Монте Карло

Ирен Онтева си има нов мъж! Бившата на Христо Сираков си е хванала поредния Чичко Паричко, който макар да не е особено привлекателен на външен вид, е изключително богат.

Умберто Фабри е от Монте Карло, където е известен с бизнеса си, а и със страстта си към жените, пише HotArena. Богаташкият курорт пък е любима дестинация на Ирен Онева от доста време, а сега вече стана ясна и причината.
Връзката им става сериозна преди няколко месеца, като за разлика от Ирен, Умберто не крие любовта си към нея. В социалната мрежа той често пуска техни общи снимки, под които залива Онтева със суперлативи. „Моята любима Ирен Онтева“, „Любовта на живота ми…“ и пр. Романтиката блика под снимките на италианеца.

Запознати обаче са убедени, че моделката не е с Умберто заради сините му очи, а заради зелените му пари.
„Той изобщо не е неин тип. На външен вид е доста отблъскващ и Ирен не е сляпа, но нали и тя трябва да се издържа по някакъв начин“, злобеят нейни познати.

Преди повече от 10 години Онтева роди син на родния богаташ Христо Сираков – Кристиян. Ицо Стоте манекенки вероятно всеки месец плаща добра издръжка за отглеждането на детето, но едва ли са достатъчни за високия стандарт на Ирен. Неслучайно през годините тя сменяше различни мъже, кой от кой по-голям милионер. Последната й официална връзка бе с Давид Бучолини, когото тя дори си позволи да представи на обществото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !