Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Нана празнува победата над рака

отпечатай новината

09.03.2016 13:39 | Видян 1595 пъти

Нана празнува победата над рака

Нана Гладуиш победи рака. Тв водещата празнува, че най-накрая успя да победи коварната болест и 4 години след като чу за коварната диагноза, тя даде курбан за здраве, че се е оттнървала.

След като се спаси от опасното заболяване, Нана си създаде ежегодна традиция според която почита втория си шанс в живота. Точно на датата, когато преди 4 години лекарите й съобщават ужасяващата диагноза, всяка година Нана вдига наздравица, че е  получила отсрочка от Господ и лекарите.

На масата Нана празнува само с най-близките си – семейството и приятелите, които не я изоставили по време на тежкото лечение. Нейния случай си бе направо феноменален, тъй като със седмици не можеха да й поставят правилна диагноза.

Терапията си тя сподели с цяла България и направи мнозина съпричастни, а на други вдъхна кураж да се борят. Близо година тв водещата се подлагаше на вливания с лекарство, което атакува директно най-агресивните и злокачествени клетки, във ВМА, пише "Галерия". Едновременно с това бе принудена да си махне яйчниците и матката, като се подложи и на хормонална терапия. Повече от година продължи и лечението й в Израел, където са най-добрите лекари срещу онкологични заболявания.

През цялото време Нана ходеше храбро и на работа, нищеше човешките драми и не се отказа от ангажиментите си.

Тв водещата отдавна е спечелила своята битка с рака, но войната й със зловещото заболяване продължава. Тя участва във всички видове кампании за превенция и е основател на благотворителна фондация, която помага на млади жени, научили тежката диагноза за себе си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !