Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Глобиха Дарин Ангелов два пъти за 30 минути

отпечатай новината

31.03.2016 10:16 | Видян 1479 пъти

Глобиха Дарин Ангелов два пъти за 30 минути

Актьорът Дарин Ангелов е платил два пъти за "скоба" на колата си в рамките само на 30 минути преди дни. Младият талант разказа случката на булевард "Мадрид" в София, която е олекотила джоба му с цели 60 лева, които сега той обжалва. 

Дарин паркира колата си в синя зона, изпраща есемес, но греши една буква и на практика не успява да плати. Затова получава и скоба от контролата на „Паркинги и гаражи".

„Грешката е моя, платих си скобата и господинът, който махна скобата, ми каза „Ако имаш работа още 20-30 мин, свърши си работата, остави розовото листче на таблото и няма да има никакъв проблем", разказа той. След 30 минути обаче го чака нова скоба. Оказва се, че няма право да остане на същото място, дори и след като си е платил глобата. Става ясно, че нищо не може да освободи колата на Дарин, освен още 31 лева.

Директорът на Центъра за градска мобилност Румяна Милова обясни, че ако се потвърди, че техен служител е подвел Дарин Ангелов, този човек ще бъде наказан. Засега записващи устройства в служителите няма и не се предвиждат. Дали има такива, които подвеждат шофьорите, остава загадка. Ясно е, че розово листче на предното стъкло не спасява от повторна скоба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !