Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Таки чака бебе!

отпечатай новината

19.04.2016 16:18 | Видян 5931 пъти

Таки чака бебе!

Поредното бебе чакат в родата на Христофорос Аманатидис-Таки. Соченият за наркобос №1 до няколко месеца ще стане вуйчо за трети пореден път, научи ексклузивно ШОУ. Бременна с третото си дете е неговата балдъза, бившата манекенка Анна Шехтова.
Преди няколко дни папарак на народното издание се барикадира пред частната АГ болница „Свети Лазар” в очакване на бременната 40-годишна фолкпевица Софи Маринова. Търпението ни обаче се увенча с двоен успех. Сред пациентките, които същия ден имаха записан час за преглед, се оказа и половинката от сестри Шехтови. Малко преди Софка, за рутинни изследвания в клиниката дойде и Анна Шехтова.

Тя обаче е по-напред в бременността от чалга дивата, издават запознати, и двете няма да лежат по едно и също време в родилното. Балдъзата на Таки е пациентка на болничното заведение от дълги години, като двете й дъщери са родени именно в него. Любопитна подробност е, че трите наследнички на Анна Шехтова и мъжа й, строителен бизнесмен, ще имат разлика от 5 години помежду си. Най-голямата Виктория се роди през 2006 г., а Никол – през 2011 г.

След като се оттегли от модния подиум, Анна Шехтова стана примерна съпруга, прилежна домакиня, а сега, след като роди и третата си рожба вече може да бъде наречена и майка-героиня. Многолюдното семейство живее в тризонет в подножието на Витоша.
„Изоставих светския шум, защото просто смених приоритетите си. Посветих се на семейството, децата и съпруга си”, обяснява Анна своята липса от ВИП партитата, за които преди години имаше абонамент.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !