Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Бой за мястото до Хекимян

отпечатай новината

20.07.2016 09:01 | Видян 2159 пъти

Бой за мястото до Хекимян

Жесток бой за мястото до Антон Хекимян ще се води в ефир през август, пише "Всеки ден". Бясно амбициозната репортерка Мария Цънцарова се изправя срещу не по-малко напористата Биляна Гавазова с надеждата да стане постоянна водеща на сутрешния блок на Би Ти Ви. Самият Хекимян, както и преди, настоява да е сам на трона, но няма да му се получи, твърдят хора от медията.

След огромни напъни като водещ на „Тази сутрин" Антон Хекимян най-накрая започна да дава накъсо и склони да излезе в лятна отпуска за две седмици. На мястото му временно застават негови колеги, които ще го заместват като водещи. От началото до средата на август „Добро утро" в ефира на Би Ти Ви ще казват трима души: Мария Цънцарова, Биляна Гавазова и братът на Ани Цолова - Стоян Георгиев. Третият няма нито апетит, нито шанс да стане постоянен водещ на сутрешния блок. Цънцарова обаче от години драпа за мястото, а Гавазова още не може да преживее, че го е изгубила, след като роди.

„Сега вече ще се лее кръв", шушукат в Би Ти Ви зад гърбовете на двете амбициозни дами. Хора от кухнята на телевизията твърдят, че и двете няма да пожалят сили, за да седнат за постоянно в стола на водещи, надявайки се ръководството на телевизията да се откаже от решението си предаването да е само с едно лице.

Говори се обаче, че Гавазова най-вероятно ще изгуби в битката срещу Цънцарова. Напористата криминална репортерка била категорична фаворитка на шефовете заради разследванията, които прави. „Тя е много по-ценен кадър от Биляна с нейните потребителски репортажи за сиренето и слънчевите очила", смятат в Би Ти Ви. Дребничката Мария била гласена за водеща още когато Гавазова излезе в отпуск по майчинство преди година. Тогава обаче Хекимян вдигнал скандал и обявил, че държи да работи сам.

И сега той не бил навит да дели трона си, пък било то и с най-симпатичното дамско лице. Шефовете му обаче все повече клонели към идеята за връщане на модела с двамата водещи. Според тях заралията не е компетентен по повечето политически, криминални и съдебни теми, по които колежката му Цънцарова от години работи. Затова смятали, че има нужда от нея в ефир като по-запозната в тези по-тежки области. Спирала ги само опасността и тя да забременее и излезе в майчинство по примера на Гавазова и предшественичката й Генка Шикерова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !