Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Жана Бергендорф хукна след бияча Лео

отпечатай новината

28.07.2016 09:31 | Видян 1260 пъти

 Жана Бергендорф хукна след бияча Лео

Жана Бергендорф хукна след бившия си любим Лео, който само преди година я преби от бой и двамата се озоваха в полицейското управление. Певицата уж се закле, че повече никога няма да го погледне, но сега била при него на морето и го молела да се съберат отново, пише „Всеки ден". Танцьорът Леандер, към когото Жана признава, че изпитва необяснима и непреодолима страст, в момента се изявява като стриптийзьор по родното Черноморие. Той е най-новото попълнение в групата за еротични танци „Максимус", а шефът му е Айвън, който мачкаше чаршафите на Нели Атанасова, преди тя да се залюби със съпруга си Александър Сано.

Жана и Лео не се били виждали от близо година, когато певицата научила от общи познати, че той е подписал договор с Айвън. На импулсивната изпълнителка не й трябвало много да мисли. Само няколко дни след като й напомнили за Лео, тя си стегнала багажа и тръгнала за морето. Там потърсила среща с него, за да го моли да се съберат. Говори се, че на въпросната среща са се лели сълзи, чували са се обещания и извинения. Стигнало се дотам, че зеленооката певица дори се извинила на любимия си, че го е замесила в скандал, макар че месеци преди това твърдеше, че той я е бил и че е направила грешка, влюбвайки се в човек, който не е за нея. Сега тя била забравила за побоя миналото лято, не помнела и скандала с намерената у гаджето й марихуана, заради която кариерата й за малко да рухне. В опита да си върне връзката, била готова да хвърли цялата вина върху самата себе си. Той пък от своя страна се правел на жертва и по този начин още повече подхранвал склонността й да се самообвинява.

„Жана е с много нестабилна психика. Тя е чувствителен човек и има нужда от силно рамо до себе си, което да я крепи. Лео не е човек за нея, но тя е толкова отчаяна след всички скандали, в които се замеси, че е склонна да си затвори очите и да го приеме отново в дома си", смятат близки на певицата. Според тях тя цяла година се опитвала да забравил Леандер, но така и не успяла. Тя твърдяла, че танцьорът е голямата й любов, и не вярвала, че може да срещне друг, в когото да се влюби.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !