Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Семейство Шумахер го закъса с парите

отпечатай новината

29.07.2016 14:20 | Видян 2280 пъти

Семейство Шумахер го закъса с парите

Семейството на Михаел Шумахер е в тежко финансово състояние, въпреки че богатството на немския пилот се оценява на почти 1 милиард евро, пише "Всеки ден". Лечението му обаче струва 140 000 евро седмично и банковата сметка на съпругата му Корина се изпразва все повече. Тя се е принудила да продава недвижими имоти, самолет и кола, за да набавя парите, разкриват близки до фамилията. Още по-лошото е, че скъпото лечение и най-добрите медицински грижи все още не са довели до положителни резултати. Състоянието на големия Шуми продължава да е много тежко след злополучния инцидент в края на 2013 г., когато падна по време на ски спускане в планината.

Корина досега е продала вила в Норвегия на стойност 2,5 милиона евро, самолет за осем пътници Falcon 2000EХ с инициалите на Шумахер за 19 милиона евро, куп мебели и произведения на изкуството. Мерцедесът му, модел E 55 AMG комби, също вече е обявен за продажба. Той е на 18 години, с навъртени 200 000 км, но струва колкото тунингована нова S класа - 120 000 евро, твърдят ценители на скоростите. Автомобилът е украсен със стикери и автографи на Шумахер, което го прави 15 пъти по-скъп от останалите по автоборсите.

Корина е готова да се раздели и с още ценни вещи, за да може да осигури лечение на мъжа си. В 140-те хиляди евро на седмица се включени медицински грижи, лекарства и заплата на персонала. Отделно са пръснати луди пари за самите операции на германеца. Голяма е вероятността обаче въпреки тях Шуми да не се оправи никога.

През май тази година френският професор Жан Франсоа Пайен даде мрачната прогноза, че надежда за Михаел няма. Именно той направи и мозъчната операция на пилота след инцидента на 29 декември 2013 година и е добре запознат със състоянието му. В скъпото лечение на Шуми са включени часове масажи за стимулиране на мускулите, от които обаче все още няма резултат. По последни информации той продължава да тежи 35 килограма, да е неконтактен и да не разбира какво се случва около него. Вероятността животът му да продължи по тази начин е огромна, а лечението да става все по-скъпо. Семейството му обаче няма никакви намерения да се отказва. Жена му Корина е категорична, че ще се бори дори и да има 1 процент надежда.

Седемкратният световен шампион във Формула 1 изкара шест месеца в кома, а след събуждането бе преместен за рехабилитация в дома си в Швейцария. Тогава имаше шансове, че може да се подобри, но две години по-късно добри новини няма. Така огромното богатство, което пилотът завеща на жена си, май изцяло ще отиде за лечение, а семейството му може и да банкрутира, ако нещата продължават по същия начин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !