12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Дрейк не успя да счупи рекорда на легендата Брайън Адамс

отпечатай новината

03.08.2016 11:51 | Видян 1124 пъти

Дрейк не успя да счупи рекорда на легендата Брайън Адамс

Канадската легенда Брайън Адамс, който ще изнесе BEST OF концерт на 11 октомври в София, и модерният напоследък негов сънародник, рапърът Дрейк, се сблъскаха в директен дуел за титлата “най-успешен изпълнител в класациите на Англия”.

Адамс все още държи абсолютен рекорд с песента “Everything I Do (I Do It For You)” от 1991 г., която прекарва на първата позиция в класацията за сингли на Обединеното Кралство цели 16 седмици. Постижението му обаче за малко да бъде изравнено от актуалния хит “One Dance” на Дрейк. Канадският рапър изненадващо беше изместен от върха на чарта, след като в продължение на 15 седмици беше окупирал първото място от друг свой сънародник – младежкия идол Джъстин Бийбър и неговото “Cold Water”.

Това за пореден път показа, че неостаряващата класика на Адамс, включена в саундтрака на филма с Кевин Костнър “Робин Худ: принцът на крадците”, е неповторима и ненадмината в световните класации.

Рокаджията твърди, че написал парчето само за 45 минути заедно с бившия съпруг на Шъная Туейн Мът Ланг: "Рядко съм се чувствал по този начин", сподели Адамс. "Знаеш, че песента е добра. Не си сигурен точно дали е хит, но знаеш, че е добра.”

Успехът на “Everything I Do (I Do It for You‘)” във Великобритания обаче не може да се сравнява с популярността на парчето в родината на Адамс Канада, където песента не слиза от първото място цели 39 седмици. Хитът ще прозвучи и в София на 11 октомври специално за българските фенове.

Концертът на Брайън Адамс в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Организатори на събитието са Moko Solution и NuCoast.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !