Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Непочистени от дървесна и храстова...

Непочистени от дървесна и храстова растителност язовири...

Николета пръсна 50 бона за парцали

отпечатай новината

12.08.2016 15:18 | Видян 3939 пъти

Николета пръсна 50 бона за парцали

Николета Лозанова хвърли 50 бона за парцали в бутика на Филип Плейн в сряда вечерта, пише "Всеки ден". Само за 30 минути водещата на "Папараци" по Би Ти Ви е успяла да опразни дебитната си карта. Лозанова обожава да демонстрира изключително скъп гардероб. Тя носи дрехи само от най-известните марки, като основно място в гардероба й заема творчеството на Филип Плейн, с когото дори е мачкала чаршафите. И най-небрежният вид на плеймейтката струва поне 4000 лева.
Най-често само обувките й струват поне 2 бона, а като добавим панталона, горната дреха и бельото, се получава сериозна сума. Интересно е откъде плеймейтката разполага с толкова пари. Заплатата й като водеща на "Папараци" едва ли би стигнала да си позволи толкова скъпи дрехи, освен ако не е като в Холивуд. Вече не може и да разчита на банковите сметки на Валери Божинов, за да харчи луди пари за облекло. "Тя си има богат спонсор, иначе откъде пари за постоянни почивки в Дубай и по целия свят. В случая с Плейн може и да е ползвала отстъпка, защото той й е приятел и бивш любовник. Може даже да й е дал без пари поне част от облеклото", смятат запознати.
Щерката на Николета - Никол, не отстъпва по облекло на известната си майка. На една от последните си снимки малкото момиченце е с дизайнерски костюм на стойност 470 лв.
Водещата на "Папараци" признава, че още от бебе дава много пари за облекло на малката си наследница. При последното си пътуване зад граница Лозанова е пръснала 8000 евро за дрехи на Никол. Наследничката на Николета и Валери винаги е облечена от глава до пети с дизайнерски дрехи като принцеса. Гордата Николета не спира да показва снимки на модерно облечената си щерка. "Никол е малка госпожица и вече има претенции какво носи - също като мама", обяснявала плеймейтката пред приятелките си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !