Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Снахата на Бербатов избяга с дърт милионер

отпечатай новината

18.08.2016 16:14 | Видян 3923 пъти

Снахата на Бербатов избяга с дърт милионер

 Бракът на Асен Бербатов, брата на футболната звезда Димитър Бербатов, е на финал, след като съпругата му Димитричка е решила да си търси щастието далеч от своя мъж-неудачник, пише ПИК.

В момента палавата благоевградчанка била на море в Гърция с прехвърлил 50-те години свой съгражданин, доста по-състоятелен от нейния съпруг, който последните години редовно си има проблеми с правосъдието. Баровецът бил от кръга на разстреляния преди години Васил Горчев-Кьоравия, на когото невръстната тогава брюнетка били една от фаворитките.

На Мима й дошло до гуша от мизерствата със закъсалия Асен и потърсила утеха в по-стабилно мъжко рамо - в баровеца, който пък бил и адаш на Бербо. В най-скоро време семейството щяла да сложи край на взаимоотношенията си.

Димитричка така и не бе добре приета във фамилията. Сега снахата на мама Берба имала намерение да използва контактите си в ъндъграунд средите, за да се измъкне от омагьосания кръг на мизерията в своето семейство.

Заради издънките на Асен - шофиране без книжка и арестите му заради наркотици, Бербо се отказа от него и според близки до футболната фамилия отдавна не помагал финансово на брат си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !