Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Крисия стана танцьорка

отпечатай новината

04.10.2016 10:59 | Видян 1655 пъти

Крисия стана танцьорка

Детето-чудо на българската музика Крисия стана танцьорка! Малката изпълнителка вече близо една година упорито тренира спортни танци, а в петък й предстои и първото й професионално състезание, разказа пред "България Днес" нейният баща - бизнесменът Марин Тодоров.

"Криси ще участва на надпревара в Шумен, която се явява като квалификация за големия национален шампионат. Много упорито тренира, за да се представи на ниво. Големите й притеснения са от партньора й (също 12-годишен като нея), тъй като дъщеря ми напредва доста по-бързо от него и той изостава с уменията. Само този факт може да я спре от първото място. Не го казвам, защото ми е дъщеря, но наистина е много добра", разказа Тодоров.
Преди време Крисия сменила друг партньор, тъй като не била доволна от него и не можел да танцува добре като нея.

"Танцуването започна като на шега и в началото беше просто хоби. Постепенно обаче започна да го приема много на сериозно. Дори преди няколко дни ми каза, че танцуването и пеенето вече са еднакво важни за нея. Това малко ни притесни с майка й, тъй като в музиката е нейното бъдеще, но вярвам, че тя ще вземе правилното решение", добави още родителят на талантливата изпълнителка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !