Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Записки по Цецкините бисери

отпечатай новината

11.10.2016 09:54 | Видян 3157 пъти | Гласували 1

Записки по Цецкините бисери

"Желязната завеса бе на Изток от Берлинската стена", каза Цецка Цачева в деня, когато Америка чества откриването си. Великите географски открития и гениалните грешки, както се убеждавате не са патент само на Христофор Колумб.
Откривател на Новия свят е и кандидатът за президент на най-голямата българска партия. "Столици като Русия" и "Брюксел - държава в ЕС и НАТО" са нейните най-често цитирани бисери.

Че България е взела сърцето на Европа на подбив показваме и с чутовната ни тамошна посланичка с шапото - бившата счетоводителка в пазарджишкия ДАП, чийто имидж стана обект за развеселяване на унилата ни нация не по-малко от бума на вицове за Цецка Цачева.
Като се върнем на уроците от пети клас - в момента, когато по география се учи за Брюксел и Русия, по биология се предават различните видове фауна - от безгръбначните през птиците до млекопитаещите животни. Като обобщение на цялото това човешко знание Цецка Цачева от трибуната на парламента обяви нелетящите птици петли за безгръбначни животни.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !