Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ще има пет филма за фантастичните животни на Роулинг

отпечатай новината

14.10.2016 16:27 | Видян 1169 пъти

Ще има пет филма за фантастичните животни на Роулинг

Първият филм от новата приказна сага на Джоан Роулинг "Фантастични животни и къде да ги намерим" ще има своята премиера след няколко седмици (вижте трейлър на бъдещия хит ТУК!!!) и авторката на Хари Потър разкри, че трябва да се настроим за доста дълга поредица, съобщава EVA. Тя заяви, че са предвидени общо пет филма, въпреки че първоначално бе заявено, че ще е трилогия.

„Винаги сме знаели, че ще са няколко филма. Първоначално нямахме конкретна представа колко и затова обявихме поредицата като трилогия. Но вече има яснота и ще са общо пет“, каза Роулинг.

Действието в новата сага се развива 70 години преди появата на Хари Потър и неговите приятели в Хогуортс. Еди Редмейн играе магизоолога Нют Скамандър, който обикаля света, за да документира странни магични създания и пише учебника "Фантастични животни и къде да ги намерим", по който учиха героите в сагата за Хари Потър. Той си донася в Ню Йорк един куфар с подобни фантастични зверове, някои от които обаче успяват да избягат и приключението започва. А то, както стана ясно, ще е много, много дълго и със сигурност много, много касово.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !