Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Литературен клуб „Чети с нас“ представи седем истории на най- забележителните дами на 20. век

отпечатай новината

24.10.2016 18:05 | Видян 2860 пъти

Литературен клуб „Чети с нас“ представи седем истории на най- забележителните  дами на 20. век

Издателство „Ентусиаст“ и хотел „Маринела“ поставиха началото на литературни четения и дискусии  

Книгата „Непокорните диви“ на Кристина Морато събра културния елит в хотел „Маринела”, за да представи историите на седем жени-икони на 20. век – Мария Калас, Коко Шанел, Уолис Симпсън, Ева Перон, Барбара Хътън, Одри Хепбърн и Джаки Кенеди. Съдбите на всички тях са белязани от трудно детство, трагедии в личния им живот, но и от много амбиция и сила, благодарение на които успяват да достигнат до върховете на славата и да се превърнат в истински легенди.

Издателят на „Ентусиаст“ Виктория Бисерова откри литературния клуб ”Чети с нас” и обеща, че всяка втора неделя на месеца в хотел „Маринела“ ще се говори за поезия и литература. „Четенето не е скучно и самотно занимание, затова всички заедно ще дискутираме книги, които вълнуват нашите читатели.“
 
Да четат с нас бяха художниците Ставри Калинов и Румен Статков, бизнес дамата Ваня Червенкова, Анета Милкова от УС на БНТ и много наши приятели и ценители на литературата. Любен Дилов-син влезе в ролята на модератор и ценител на женските истории.

На преводача на книгата Боряна Дукова се падна честта да представи първата непокорна дива – Мария Калас. На 14 години певицата била болно от булимия девойче, което не харесвало нито себе си, нито живота си.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !