Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Шок, ужас и мизерия в Къщата на "ВИП Брадър"

отпечатай новината

27.10.2016 09:00 | Видян 3088 пъти

Шок, ужас и мизерия в Къщата на

Новата седмична мисия на съквартирантите във "ВИП Брадър" – да влязат в ролята на актьора от минисериала "Малката булка от Ню Ханди" разбуди духовете в Къщата, пише БЛИЦ. Актьорът Христо Живков обаче предизвика катастрофа, по-голяма от всичко, което се е случвало в предаването. Ицо отказа да участва в отредената му роля - да е интимно близък с Емануела и да влезе в образа на персонаж, който е отчасти близък със самия него.

"На много линии не ми харесва моята роля. Но категорично отпада идеята да участвам в епизод, в който се женя, целувам, прегръщам и ходя гол", изригна звездата от Холивуд.

"Този филм го отказвам както в живота. На 10 предложения взимам 1. Причините да откажа са точно три: ирония и автоирония, прекаляване и унижение", уточни той.

Това провокира Торнев да говори с Големия брат, а съквартирантите се разделиха на две по  отношение на Христо - едни го подкрепиха, други не. "Връзката с Емануела е доста неприемлива за него, а и има намесени реални имена на хора и места, с които е работил и това не му харесва", поясни режисьорът.

Отговорът на Големия брат обаче бе шокиращо категоричен: "Трябваше да се надсмеете на някои епизоди от живота си. Христо, ясно е, че този дом не е най-луксозният дом, който си обитавал, но тук си по свое желание.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !