Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Страхил Гановски: Маги Вълчанова стана Мис България с лъжа

отпечатай новината

25.11.2016 11:36 | Видян 7156 пъти

Страхил Гановски: Маги Вълчанова стана Мис България с лъжа

"Излъгах, че Магдалина Вълчанова стана първа на "Мис Вселена България" през 2000 година, и сега е времето да кажа, че тя тогава дори не беше в десетката. Аз еднолично прецених обаче, че тя трябва да отиде на световния конкурс като реверанс към Жени Калканджиева, която много уважавам." Това сподели сензационно единственият лицензиант на "Мис Свят България" Страхил Гановски и уточни, че това е последното интервю, което дава по темата и повече няма да говори, пише България днес.

През всичките повече от 300 конкурса, които е организирал модният бос, този през 2000 година е единственият, в който си позволява да си послужи с едноличната власт, с която разполага.

"Историята е следната - аз съм лицензиант на правата на "Мис Свят България" и доскоро на "Мис Вселена". Като такъв наех организирането на конкурса за "Мис Вселена България" да го направи Жени Калканджиева, жена с опит. Журито аз го избрах. В него председател бе покойният Иван Славков, Алис Крайчева от БНТ, Светослав Танев, Светлана Джамджиева, Соломон Паси, Димитър Димитров, Костадин Хаджииванов - Коце Маца и Джамал Мадар от Индия. Когато след края на конкурса погледнах крайното класиране, си дадох сметка, че в десетката няма момиче, което да впечатли световното жури, и сам, еднолично, след разговор с Жени Калканджиева, която рекламира момичето си Магдалина Вълчанова от нейната фирма "Визаж", избрах точно нея за "Мис Вселена България 2000" и обявих, че все едно е победила", обясни Гановски.

Като уточнение Страхил добави, че от самата централа имали 10 условия, на които трябвало да отговаря хубавицата, за да има право да се яви на световния конкурс. "В договора е записано, че момичето не трябва да се е снимало голо, да е натурална красавица и още много неща. Между другото имам свалени първи места - на Теди Бургазлиева, която се бе снимала гола, и на Юлияна Дончева, за която не знаех, че е омъжена, когато се яви на конкурс при нас. И двете ги декласирах, но случаят с Магдалина е съвсем различен", обяснява още Гановски.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !