Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Камелия тръгва на училище

отпечатай новината

07.12.2016 17:05 | Видян 1674 пъти

Камелия тръгва на училище

Най-неочаквано фолк звездата Камелия разкри, че тръгва на училище. Поводът да се върне на учебната скамейка обаче не е свързано с това певицата да следва висше образование, а голямото й желание да се научи... да се гримира на професионално ниво. Ментор по Make Up изкуство на Камелия ще бъде нашумялата напоследък и у нас гримьорка Диана Стоенчева. Българката повече от 5 години практикува професията си в Англия и Дубай, работейки за редица знаменитости, светски мероприятия и тв продукции.

През последните три години Диана преподава грим в престижни школи за гримьори по програмата на IMA (International Makeup Accosiation) - Международна Асоциация по грим. Преди месец Стоенчева отвори у нас Make Up School Sofia, на което се записаха десетки мераклии да се учат на занаята. Из между учениците й ще се настани и самата Камелия. Както тя, така и всеки обучаващ се, ще се яви финално на изпит пред официален представител на IMA за сертификат на световно равнище.

Пред Емил Дилчев от предаването на bTV "Cool T" Камелия разкри: "За мен това е едно ново предизвикателство. Искам да се науча да се гримирам и смятам, че намерих подходящия човек в лицето на Диана Стоенчева".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !