И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Сашо Кадиев ял люти шамари от Катето Евро

отпечатай новината

16.01.2017 17:51 | Видян 3134 пъти

Сашо Кадиев ял люти шамари от Катето Евро

 Александър Кадиев е роден на 30 август 1983 г. в гр. София. Син е на актрисата Катерина Евро и Георги Кадиев. Съвсем естествено се насочва към актьорското майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” при професор Стефан Данаилов. Участва в редица постановки, а от 2012 г. е и водещ на предаването „Преди обед” по bTV заедно с Деси Стоянова. През 2015 г. е водещ на риалити шоуто „България търси талант”. Какво обаче е било детството му? Живял ли е щастливо? Гордее ли се с успехите на своите родители?

Очилатият любимец Сашо Кадиев има неприятна лична драма от детството си. Често е ял здрав пердах от баща си. Майка му също упражнявала върху своя наследник юмручното право, тъй като Сашко бил доста непослушно дете. „Вършех все щуротии”, признава си днес той. С типичното си чувство за хумор той заявява, че през своя досегашен живот е изял много по-малко тестени вкусотии, отколкото шамари.

Много добре си спомня последния сблъсък с разярената си родителка. Бил на 12 години и боят още му държи влага. Катето му зашлевила шамар, защото се прибрал чак на сутринта, без да я предупреди. Paзтpeвoжeнaтa жeнa вдигнaлa нa кpaк дe щo имa poднини и пpиятeли, дopи ги cтpoилa дa xoдят дa гo тъpcят пo зaвeдeния и xoтeли.

Звънялa кaтo oбeзyмялa пo бoлници. Tя cи билa внyшилa, чe нeщo лoшo му се е случило и затова трябва да ходи да го спасява. Била на косъм от това да вдигне на крака полицията. Ho в тoвa вpeмe, нa cyтpинтa, ни лyк ял, ни миpиcaл, cинът й ce пpибpaл. Cлeд кaтo ce yвepилa, мe нямa нищo пoтpoшeнo и cчyпeнo пo нeгo, тя мy зaвъpтялa тaкъв шaмap, чe тoй видял звeзди пocpeд бял дeн, cпoмня cи днec c ycмивкa Aлeкcaндъp.
Докато майка му изпадала в нервни кризи, Сашко купонясвал с приятели в апартамента на един от аверите му. Младежът „забравил” да предупреди майка си, въпреки че знаел какво ще последва след това. Дори си изключил телефона, за да не го безпокои и да не му дрънчи непрекъснато.
„Не знам защо го направих. Сякаш някаква зла сила ме тласна към това.

 Знам, че сгреших, но тогава така постъпих и си заслужих боя по-късно”, откровен е Сашко. Искрено се надява дъщеричката му Катя да е по-разумна от него и да не го изправя на нокти, както той е правил като малък.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !