Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

$ 7000 фалшив билет за оскарите

отпечатай новината

19.01.2017 17:09 | Видян 1803 пъти

$ 7000 фалшив билет за оскарите

Дни преди да бъдат обявени номинациите за „Оскар” парти агенции предлагат билети за церемонията на по 7000 долара, показва проверка на „Монитор”. Освен престижа да се слееш със звездите в „Долби тиатър” цената включа и достъп до редица купони след раздаването на статуетките, най-бляскавият от които е този на Vanity Fair. От списанието обаче твърдят, че приема им е със статут на частно събитие и не може да се влезе без персонална покана, така че явно става дума за шарлатани. А в залата се влиза с покани и с приоритет са номинираните актьори и техните близки, които камерата по задължение ще търси, за да покаже при обявяването на имената им.

Британска агенция пък предлага пълно обслужване – пътешествие за двама срещу 200 000 лири от Лондон до Лос Анжелис, като в цената влиза полета, и приготвена специална вечеря от майстор готвач с шампанско. При кацането в меката на Холивуд ще ги чака лимузина с личен шофьор, който да ги отведе до луксозно имение, увековечено в една от сцените на „Кръстникът“, плюс личен иконом, който се грижи за всяка нужда на гостите. В деня на церемонията клиентите ще бъдат обслужени от звезден стилист, който да ги нагласи подобаващо за топ местата, които ще заемат в „Долби тиътър“.

ВИП билет за червения килим, който осигурява близък достъп до звездите и включва ястия от бюфет, се предлага по 80 долара. Мераклиите ще наблюдават пред самата зала на големи екрани случващото се вътре. Цифрите около най-бляскавото кино събитие стават все по-актуални и дискутирани. Волганг Пук, готвачът на бала на губернатора, който се дава традиционно след награждаването, ще приготви повече от 50 ястия за звездите, подпомаган от 350 готвачи.

Балът струва около 2 млн. долара, като 60 000 отиват само за вино, за шампанско се броят 87 000, а за трюфели 34 800. Светски хроникьори изчислиха средните харчове на звездите за вечерта – рокля от хитов дизайнер струва 4 млн. долара, обувките 3 млн., обеците- 2,5 млн., а колието 20 млн. долара. Чантите с подаръци за победителите за между 200 и 300 000 долара, а изработката на една статуетка струва на Академията 400 долара. Водещият Джими Кимел сам разкри, че ще прибере хонорар от 15 000, за да предразположи и забавлява гостите. Церемонията е на 26 февруари и ще бъде излъчена по NBC. Сред фаворитите на критиката е мюзикъла La La Land с участието на Ема Стоун и Райън Гослинг, който счупи рекорда на „Златен глобус” с цели 7 статуетки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !