Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Луиза Григорова избухна, живее в Абсурдистан!

отпечатай новината

22.02.2017 14:17 | Видян 2711 пъти

Луиза Григорова избухна, живее в Абсурдистан!

Луиза Григорова реагира остро на излезлите информации и коментари, че се гласи да става депутат от листата на „Да, България“, пише tialoto. Тя обяви категорично, че няма да бъде част от партия под никаква форма. Явно нападките са я отказали да гради кариера и в политиката. Ето какво сподели дословно разочарованата актриса в профила си във Facebook.

„Аз живея в Абсурдистан, където журналистите първо пишат, после питат, където фейсбук е „Официален Информационен Блок“ не само за обикновения българин, но и за Националните ни ефири. Е, добре тогава, информирам: Няма да бъда част от никоя партия, под никаква форма. Едно от нещата, с които се занимава МОЯТА работа е да обединява хората, работата на политиката в България е да ги разделя. Наскоро мой приятел ми каза, че живеем в абсурдни времена, където никоя жаба си няма гьол. Толкова е прав!

Заради разпространилия се слух, че ще се кандидатирам за депутат, се създадоха много дискусии и забелязвам, че една от основните теми за обсъждане е: „Какво място в Парламента има 27-годишна актриса? И не трябва ли там да влизат хора икономисти, юристи или други, които имат опит в политиката?“. Ето сега и отговора: „Право да бъдат избирани за народни представители имат българските граждани, които са навършили 21 години към изборния ден включително и нямат друго гражданство, с изключение на поставените под запрещение и на изтърпяващите наказанието лишаване от свобода.“ – чл.3 ал.2 от Закона за избиране на народни представители.

Аз, Луиза Григорова, съм преди всичко ЧОВЕК, а АКТРИСА е моята професия. Напоследък думите „актьор“ и „млад“ се употребяват в смисъла на „малоумник“ и „некадърник“, което доста ме озадачава.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !