Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Триумф на Поли Генова в неделя в „Гласът на България”

отпечатай новината

16.03.2017 17:32 | Видян 2122 пъти

Триумф на Поли Генова в неделя в „Гласът на България”

Кастингите на тъмно са мястото за анонимно представяне на над 100 изявени певци, които се борят да впечатлят с гласовете си Камелия, Поли Генова, Графа и Иван Лечев.

Всеки втори от тях ще отпадне и няма да има шанса да застане лице в лице с менторите, а към следващия етап в „Гласът на България“ ще продължат 48 таланта, разпределени в 4 отбора.  

В шоуто се съревновават не само участниците, но и менторите, тъй като всеки от тях иска да вземе най-добрите при себе си. Битката е в разгара си и Камелия вече се заканва да открадне участник от отбора на Поли в следващите етапи на шоуто.

В 4-ти епизод на най-гледаното музикално риалити ще се появи участник, в когото Поли ще разпознае себе си преди 5 години.

„Изглеждах точно по този начин, обличах се като теб. В теб усещам това, което аз имах, като малка – бях много срамежлива, но благодарение на любовта си към музиката се преборих“, ще признае Поли, когато всичко столове на менторите са обърнати към сцената.

Участник от чужбина с перфектно изпълнение на песента "I Have Nothing" на Уитни Хюстън ще изправи треньорите на крака и ще ги събере пред сцената, докато друг претендент ще развълнува звездите дотолкова, че Поли ще излезе с него на сцената, а Камелия ще покани Графа на танц.

Графа взима двама нови таланта за своята група, като един от тях печели симпатиите му, като изпълнява баладата „Давам всичко за теб“ – изпълнение, за което Графа шеговито признава, че е по-добро от оригинала.

От днес феновете на шоуто ще могат да се забавляват и с първите в България анимирани Non-Viber стикери, разработени специално за „Гласът на България”.

Стикерите са вдъхновен както от формата, така и от  лицата и творчеството на треньорите и  водещите. Графа, Иван Лечев, Камелия, Поли Генова, Павел и Венци са част от общо 23-те стикера, които всеки желаещ може да си изтегли напълно безплатно до края на формата и използва неограничено в мобилното приложение на Viber.

Освен със стикери, „Гласът на България” се сдобива със собствен чат и ще стане  първото българско предаване със собствен Viber бот.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !