Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Мегз избягала от ресторант без да плати

отпечатай новината

21.04.2017 12:35 | Видян 1117 пъти

Мегз избягала от ресторант без да плати

Почти всеки ден топ дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз може да бъде засечена да обядва в един и същ луксозен ресторант. Каканашева обикновено е в малка компания, яде едно и също и прекарва половината от времето си в разговори по телефона.

Нещо странно обаче се е случило с амбициозното миньонче началото на седмицата. Мегз влязла сама в ресторанта и поръчала типичното. След 5 минути телефонът и звъннал и тя видимо притеснена скочила и побегнала към изхода на ресторанта. Виждайки я сервитьорът се притеснил и тръгнал след нея.

"Представете си притеснението ми, когато трябваше да я гоня до паркинга. Не съм мислил, че няма да се върне и да си плати сметката. Тя е щедър клиент и всеки ден е тук. Но ако не го направеше до края на смяната ми, трябваше да платя аз. А аз нямам в себе си толкова пари".

Не до тук свършва фиаското. Каканашева изобщо не обърнала внимание на тичащия по нея сервитьор. "Едва не ме смаза с тази огромна кола и дори не отвори прозореца си, за да обясни. Не става въпрос за парите, а за отношението. Тези хора не мислят имаш ли нямаш ли, все едно си длъжен да им плащаш вината и омарите".

Размислите и коментарите за това дали поведението на първата ни дизайнерка е разбираемо или арогантно и несъобразително оставяме във ваши ръце.

източник: HotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !