Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Слави в болезнена изповед: От малък съм мрачен и без приятели, бях отличник с комплекси, често ме би

отпечатай новината

29.05.2017 14:41 | Видян 4765 пъти

Слави в болезнена изповед: От малък съм мрачен и без приятели, бях отличник с комплекси, често ме би

Слави Трифонов крие болезнената си чувствителност зад суров нрав. Безкрайното му мрънкане и повишаване на тон са прокудили не един и двама  от екипа на вечерното шоу. Не е тайна, че Дългия обича да унижава хората, както пред камерите, така и зад тях, писа HotArena.

Причините за тираничн ото поведение на Слави се таят дълбоко в детството му, а самият той признава, че комплексите и терзанията му, които го преследват и до днес, са като извадени  от трактат по психоанализа на Зигмунд Фройд. Именно в най-ранните му детски години се зародили неговите мании и фобии, които го тормозят в продължение на 50 години.

"Обичам страшно много родителите си Здравка и Тодор, много съм им благодарен, но не обичам детството си. Просто не обичах себе си. Сега също не се обичам много, но по друг начин и заради други неща”, изповяда се преди години в мемоарите си шоуменът.

Дългия бил едва на 5 годинки, когато учителките в детската градина забелязали, че е музикален. На тържество в предучилищната група малкият Слави изпял забавната песен „Разболя се кака Гана  от ТКЗС-то” и се превърнал в истинска сензация.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !