Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Тоца докара гаджето си до фалит

отпечатай новината

31.05.2017 17:58 | Видян 2062 пъти

Тоца докара гаджето си  до фалит

Антония Петрова докара новото си гадже до фалит. Мис България 2009 е с тайнствения бизнесмен Николай само от няколко месеца, но вече го е ошушкала до дъно.

Блондинката настоявала стандартът й на живот, поддържан от бившия й съпруг Александър Бередин, да не пада и затова искала всеки месец да я водят на почивка.

В момента тя и богаташът са на гръцкия остров Атон, където планират да прекарат цялото лято, пише столичен седмичник. Антония Петрова не спира да разводнява интернет пространството със снимки от гръцката си ваканция.

Вижда се, че ресторантите, на които я води младия Николай, са от 5 звезди нагоре. Самата Антония пък винаги се старае да акцентира на марковите си подаръци, тузарските ресторанти и хотели, които посещава, и дори скъпарските деликатеси, които консумира.

Дотук почивката им на Атон е стъпила на 50 бона, като до края на лятото се очертава да надхвърли 250 000 лв. Разбира се, всичко се плаща от младия Николай, който се занимава с климатични системи.

Запознати обаче коментират, че колкото и успешен да е бизнесът му, по богатство не може да стъпи и на малкия пръст на Бередин. Неслучайно след развода й с руснака, се очаква Антония да прибере минимум 15 милиона долара. Движимото и недвижимо имущество - отделно!

До момента миската нито е отрекла, нито потвърдила за връзката си с нов мъж, но вече няколко пъти бе щракната от папараци с въпросния Николай. Дали обаче младокът ще удържи на финансовото темпо на Петрова, е доста съмнително.

Все пак Антония е известна с таланта си да прави мъжете до себе си милионери – единственото условие е преди това да са били милиардери, злобеят от родния хайлайф.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !