Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

ГДБОП разследва Гонзовица за маман №1

отпечатай новината

09.06.2017 16:36 | Видян 2453 пъти

ГДБОП разследва Гонзовица за маман №1

Служители на ГДБОП разследват известната плеймейтка Светлана Василева - Гонзовица, че е най-актуалната ВИП сводница към днешна дата в България, научи уикенд. Това разкриха двама независими един от друг източници. Единият е служител на специалните служби, а другият е важен фактор в ъндърграунда.

Според сигнала, който е подаден при антимафиотите и за който все още нямало категорично потвърждение, че е истински, самата Гонзовица не само уреждала, а и приемала поръчки. Около нея имало няколко момичета, които били пробутвани на заможни клиенти.

Сумите, за които се говори, варирали между 1000 лева и 1000 евро на нощ - в зависимост от това дали поръчката идва от българин или чужденец. Ако момиче отиде да изпълнява поръчка извън България, цената е по 2000лв. на ден плюс поемане на всички разходи като самолетни билети, вътрешен транспорт в града, храна, напитки и не на последно място - усърден шопинг по бутици.

Не обаче класическият платен секс бил печелившият бизнес на Василева и компания, се твърдяло в сиглана.

По идея и лична реализация на известната плеймейтка част от клиентите се превръщали във финансови заложници. Ставало въпрос за мъже, които са женени и имат деца.

Малко след първата нощ с консумация започвало изнудване за пари. Сценарият на рекета бил прост, но ефикасен. Ако жертвата не започне да прави преводи към организаторката, съпругата му щяла да разбере за изневерите.

Преди време разследващите са установили преводи за обща стойност от над 500 000 лв. в сметката на една от проститутките. 

Не е ясно защо НАП още не е направила проверка на скандалната дама - чудно от къде са парите за пътуванията и луксозния начин на живот, който води.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !