Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Питбул пази Снежана Макавеева в театъра

отпечатай новината

19.06.2017 10:36 | Видян 1797 пъти

Питбул пази Снежана Макавеева в театъра

Актрисата Снежана Макавеева призна, че изпитва безусловна любов само към питбула си Кари. Кучето е като нейна сянка и я преследва не необичайни места като тоалетната и салона на театъра.

„Сяда на първия ред и ме гледа докато репетирам. Много е послушна, стига да не играем някаква по-агресивна сцена, защото тогава скача да ме защитава.”, обясни звездата от „Бензин” на Асен Блатечки. Към бойните породи домашни любимци тя има афинитет покрай детството, което споделя с трима братя.

Изкарват летата на семейната вила, в която забавленията варират от бъркане на бетон с пръчки и рязане на дърва до футбол. Снежана бързо се възприема като четвъртото момче в семейството.

Преди да запише НАТФИЗ и да стане популярна от сериали като „Под прикритие” тя се реализира успешно като модел. Скаутите на „Ивет фешън” я забелязват докато продава картички на Централна гара.

След петия отказ да подпише договор с тях те посетили училището й. „Извикаха майка ми. Извадиха ме от час по химия и ми предложиха вместо 5-годишен едногодишен договор, само и само да склоня. Заминах за Китай, където живях в огромен хотелски апартамент сам самичка.

Спомням си как стоях на дивана на светната лампа и очаквах през цялото време някакви нинджи да влязат през прозореца. После в Тайван живях с 9 рускини, тотално луди жени. Щом след общуването с тях оцелях, значи вече нищо не може да ме събори.”, обясни Макавеева.

Източник и снимка: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !