Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Гала: Обичам Стефан повече от себе си

отпечатай новината

17.07.2017 10:21 | Видян 2148 пъти

Гала: Обичам Стефан повече от себе си

Водещата на „На кафе“ Гала призна, че след 11 години връзка все още е лудо влюбена в партньора си Стефан. „Не мога да кажа, че го обичам повече от детето си, но повече от себе си да, със сигурност го обичам.“, изповяда се пред Нова бившето момиче от супершоу „Невада“.

Двойката не иска да регламентира отношенията си с подпис, защото вече имат по един брак зад гърба си и са наясно, че сватбата не променя ангажимента и грижата им един към друг. „Няма ден, в който той да не ми пусне мил есемес преди ефир. Стефан е човек, който много чете и пише много хубаво.“, признава Гала.

Двамата започват да общуват след като той й пуска есемес по погрешка. Тогава Гала е на вечеря с вече бившия си мъж Константин, Кремена и Маги Халваджиян. Именно стилистката, която е и най-добрата й приятелка, я навива да отговори по-закачливо, и така се отключва комуникация от шест месеца, докато стигнат до първа среща. „Аз съм склонна да правя много компромиси. Прощавала съм изневери. От първата си връзка знам, че на един мъж не можеш да вярваш на 100 %“, категорична е блондинката.

Като своя най-голям учител в живота тя определя дъщеря си Мари, която в момента е студентка по журналистика и е влюбена в сина на друго лице на „На кафе“ - Джуджи. „С Константин се познават от деца и тяхната история просто се случи. Той й е първо гадже, вече година са заедно, и я гледам как за някакви супер дребни неща реагира така сякаш са съдбовни и генерални, и се възмущава! Казвам й „Млади сте, влюбени, живейте си живота, как може за такива глупости да правиш драми“, разказва Гала.  

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !