12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Пищова се вихри с млади мацки на морето

отпечатай новината

31.07.2017 09:32 | Видян 1741 пъти

Пищова се вихри с млади мацки на морето

Само месец след като излезе от болница Митьо Пищова отново е в стихията си и се вихри с млади мацки на морето. За подвизите си култовият шоумен редовно информира феновете в социалните мрежи. На последните снимки „чичо Митко” отмаря в елитен бар в Китен в компанията на миска с корона, която спокойно може да му бъде внучка. Красавицата е вперила очи към Питона на Пищова, а самият шоумен с мазна усмивка щрака с пръсти и седнал танцува и се кефи на поредния чалга хит.

На друг кадър бохема е засипан с хвърлените от всички страни към него салфетки. „Живей модерно - яко купон, разврат, жени. Туй трябва да има в живота”, пише бившият кандидат за президент. Снимките му се радват на изключително внимание от потребителите на мрежата, които също оставят различни коментари: „Евала Пищов, ти си мъжът на всички времена! Пак си № 1”, „Леко да не счупиш нещо, тигре.”, „Браво Митьо, сама така, пори ги като мренчета.”, „Шефе, даваш ли им автографи с любовната писалка?”.

Митю Пищова е на морето още от края на пролетта и ще остане там до есента. След премеждието и едноседмичния престой в бургаската болница заради проблеми със сърцето, сега той отново е на линия по свеж от всякога и готов за палуване и подвизи.

Пред „Монитор” той се похвали, че по цял ден е зает с организирането на поредния конкурс за миски, който ще се проведе на 5 август и за него ще се говори по цялото родно Черноморие. „Имаме вече 86 записани за конкурса, от които ще бъдат избрани 16 участнички и 4 резерви. Избрали сме им най-хубавите и маркови дрехи от най-големите италиански дизайнери. Короните им пък са златни и идват от Турция от „Алтънбаш”.

Наши гости на конкурса ще бъдат най-известните светски личности от България, сред които и водещата на най-провокативното телевизионно шоу. Ама няма да и казвам името сега за да бъде изненада. Победителката ще получи квота за участие в световния конкурс „Мис Свят” и рекламен договор на стойност 2000 лв. Всичко ще бъде супер яко”, обещава Пищова.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !