Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Мегз уволнила безпощадно своя служителка

отпечатай новината

31.07.2017 16:08 | Видян 1884 пъти

Мегз уволнила безпощадно своя служителка

Топ дизайнерката Мегз безспорно се превърна в най-коментираната светска персона в страната. Всеки ден Каканашева пуска кратко реалити клипче от собствения си живот на многобройните си последователи в социалните мрежи.

Повечето клипове имат над 100 000 гледания и хиляди коментари със смесени и крайни чувства на похвали и критика. В последния си клип Мегз посещава свой магазин, за да направи проверка на състоянието му, защото прочела коментари, че магазинът често е разхвърлян.

На камерата се вижда усмихната служителка, която помага на Каканашева, пише хотарена. Не такава обаче е действителността. Каканашева се е появила изненадващо в магазина си и е поискала да снима без предупреждение.

Една от общо трите продавач - консултантки, обаче, се срамувала да застане пред камерата и не искала да участва. Без капка състрадание Мегз заявила, че, ако не иска да участва, няма място в този магазин, защото не споделя визията на марката.

Момичето се разстроило ужасно много, но на Каканашева сякаш не ѝ пукало. Тя е обсебена от работата си и всякакви чисто човешки емоции са ѝ чужди. За нея важни са единствено продажбите и парите, затова не се смилила пред разплаканото момиче.

Нещо повече, за да избегне сцени в магазина пред очите на безценните ѝ клиенти Мегз помолила момичето да си тръгне и да се върне чак края на другата седмица когато е преосмислила добре ситуацията и поведението си. Тогава щяло да се разбере и дали ще бъде окончателно отстранена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !