Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Disciples си падат по българки

отпечатай новината

15.08.2017 14:12 | Видян 753 пъти

Disciples си падат по българки

Британско трио Disciples подари на родните меломани разтърсващо парти край морето и си тръгна в замяна с топлото усещане, че българките са най-красивите жени.

„Храната тук много им хареса, но тримата останаха най-очаровани от българските жени. Споделиха, че вече не намират красавиците в Ибиса за номер 1, а нашите.“, издаде член от екипа на организаторите пред Монитор.

Талантливите Дювал, Лука и Гавин вдигнаха градуса на настроението на многобройна тълпа петък срещу събота в Bedroom Beach с парчета като They Do not Know, No worries и Essential New Tune. Макар полетът им да закъсня, те застанаха под светлината на прожекторите в 2 ч. сутринта и до 4 ч. не слязоха от сцената.

Истински фурор те предизвикаха с най-големия си хит How deep is your love, който достигна второ място в класацията на Великобритания, седем месеца се задържа в топ 40 и се изкачи до 27-ма позиция в престижната подредба US Billboard Hot 100.

След енергичните си изпълнения, Disciples вдигаха бурни наздравици до зори край морския бряг и не отказаха на феновете да позират за селфита.

Дювал, Лука и Гавин бързо стегнаха куфарите за следващо участие, но дават заявка някой ден да се върнат при родните красавици.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !