Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Взеха лиценза на Маги Вълчанова за Мис Вселена

отпечатай новината

24.08.2017 16:43 | Видян 2473 пъти

Взеха лиценза на Маги Вълчанова за Мис Вселена

Маги Вълчанова няма да избира следващата ни представителка на конкурса „Мис Вселена“. Това съобщи за „Монитор“ бизнесменът Страхил Гановски, който от тази година отново държи лиценза на модното състезание. Правото си да посочи коя родна красавица да дефилира на международния конкурс той придоби преди броени дни, след като предходните две години то беше дадено именно на Маги.

„Организаторите се свързаха с мен. Казаха, че са направили грешка, като са поверили тази отговорност на Вълчанова, тъй като тя не изпълнила договора си. Първата година така и не проведе конкурс, а изпрати служебно момиче от „Мис национален отбор“. Втората година пък проведе някакъв конкурс, но при затворени врата“, обясни Гановски, който е лицензиант за България и на Мис Свят.

Самият той не се сблъсква с Мис Вселена за първи път. Преди години именно той организираше конкурсите, излъчващи родни претендентки за международния форум. Именно от там изгря звездата и на Маги Вълчанова. Тя взе титлата Мис Вселена България 2000. „Бях се отказал от лиценза от финансова гледна точка. Но тази година ще се заема и с двата поверени ми конкурса“, уточнява още Гановски. Кои изкусителки ще се впуснат в битка за голямата корона на световно ниво, ще бъде решено на 15 септември.

Припомняме, че Гановски и Вълчанова таят вражда помежду си от години. Преди години Маги заведе дело срешу бизнесмена, тъй като той публикувал нейна снимка с рекламна цел на своя сайт. Самият Гановски също заплаши със съд, заради обида. „Нарича ме „пиявица” и твърди, че конкурсът ми е „гола вода”. А тя откъде тръгна!?”, разкри лицензиантът на Мис Свят. Звездата на Вълчанова изгря именно след като спечели „Мис Вселена” през 2000 г., който по онова време бе организиран от Страхил. 

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !