Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

"Забранена любов" се завръща

отпечатай новината

28.01.2009 10:45 | Видян 4771 пъти | Гласували 4

Българската сапунка „Забранена любов“ ще се върне на екран на 2 март, за радост на не малкото си фенове. Новите серии ще се излъчват всяка делнична вечер от 22 часа чак до средата на лятото, когато първият сезон на сагата ще приключи с едночасов епизод.

За радост на всички, които се вълнуват от съдбите на семействата Белеви, Константинови и Сартори, сценаристите на продукцията вече работят по втория сезон. Освен това част от героите от „Забранена любов“ вече имат и профили във facebook.com, където феновете могат да общуват с тях.

Ефира на Нова телевизия ще зарадва зрителите си с още едно завръщане – това на Наско Михайлов-НАС. На широката публика той е познат от предаването „МелоТВмания“, на което е водещ цели седем години. Сега отново ще го видим в същото амплоа, но на едно коренно различно предаване - „Страх“.

Наско споделя, че самият той е екстремна натура и като 95% от българите, не се страхува от нищо конкретно. Остава само да гледаме, за да видим дали ще се забавлява или и ще потреперва при различните изпитани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !