Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Отказаха виза на Павел, Преслава сама в САЩ

отпечатай новината

31.08.2017 11:53 | Видян 2445 пъти

Отказаха виза на Павел, Преслава сама в САЩ

Преслава ще се раздели принудително за две седмици с гаджето си Павел Лазаров, писа HotArena.

Едрогърдата фолк бомба от Добрич заминава следващата седмица за турне в Америка, където ще изнесе серия от концерти в САЩ и в Канада.

Преслава ще изкара около 100 000 долара от презокеанското си турне, което стартира на 22 септември в Атланта и ще завърши в началото на октомври в Кейл Код, щата Масачузец. Дивата ще изнесе концерти за българската общност и в Лас Вегас, Чикаго и Флорида, както и в канадския гранд Торонто, където живеят хиляди български емигранти, съобщи „Уикенд“.

Желанието на Преслава да отлети за Америка заедно с гаджето си Павел обаче няма да се осъществи, а причината е отказана виза на татуирания здравеняк от щатското посолство.

Колежки на певицата от Добрич разкриха пред „Уикенд”, че за да уреди Павел с безпроблемна екскурзия до САЩ, Преслава накарала организаторите на турнето й да впишат любимия й като част от нейния екип. Въпреки това обаче американците са отказали виза на Павел, тъй като той имал обемисто крими досие в България. Според запознати, Павел е бил подсъдим за хулиганство, за нанесена средна телесна повреда, а освен това е бил разследван и за търговия с наркотици.

33-годишният Павел Лазаров  тази пролет се залюби с Преслава. Оттогава двамата са неразделни, като Павел присъства на всички участия на чалга звездата и на два пъти даже предизвика побои във фолк заведения от ревност към любимата си. Очевидно от американското посолство в България са преценили Павел като рисков фактор и са отказали да му предоставят виза, без да дадат обяснения от какво е продиктуван отказа им.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !